LillaLinnsBlogg

Alla inlägg under juli 2012

Av Linn - 13 juli 2012 13:00

Wow,jag lyckades pricka exaxt 13.00,coolt

I vilket fall åskar det ute.Det blixtar säkert även om jag inte ser det.Just i stund är den fem kilometer bort men den kommer närmare och mycket snart är den oss.Igår var det så här på kolmården och tvärtom hemme xså undra om det är fint väder på kolmården!Vi har i vilket fall ätit liunch och nu har alla sina saker att göra.Ja  vet inte vad jag ska göra!

 

Av Linn - 13 juli 2012 08:11

Gammal rubrik som jag använt tidigare,orkade inte hitta på nån spännande!

Idag är mamma i NOrge för ett jobb så jag får göra morgin passet själv.Ska pressa mig själv att springa i en kvart ungefär,undrar hur det går,jag ska inte gå hela tiden,det har jag lovat mig själv.Så snart är det dags.TYra ligger och sover bredvid.Hon är verkligen trött,nu på morginkvisten!

 

Av Linn - 12 juli 2012 18:48

Bilder från kolmården!

Som sagt inte så många när batteriet tog slut efter ett tag!

                                                                                           

Av Linn - 12 juli 2012 18:32

Nu har voi ätit mkidag efter att alla trötta åkt en och en halv timme till Nyköping.Jag är ingen som har svårt för bilresor men det var ganska jobbigt.NU är vi tillbaks och allt är som vanligt.Jag laddar just nu upp alla bilder efter dan.Det belev bara 47 efter att precis när jag skulle ta bilder på kolmårdens delfinungar tog batteriet slut.Typiskt,just när man behöver kameran som mest.Jag ville ju ta bild på det söta röda pandorna även om det satt i trädet.Den ena klättra så högt upp man kunde komma och sen la den sig och sov,gud va roligt.Det var mycket ungar på kolmården,här en snabb video på aporna medans ni väntar!

Av Linn - 12 juli 2012 07:24

         

Av Linn - 12 juli 2012 06:43

Godmorgon!

Idag ska vi till kolmården,det är därför jag är uppe så tidigt.Vi måste sitta i bilen senast halv nio och jag vill hinna äta en ordentlig frukost utan stress.Ja,det ska bli jättekul.Jag vet inte vad jag ser framemot mest,jahg älskar ju kolmården.Deölfinerna hoppas jag få se,jag vet att man typ har settt det alla gånger man är där men jag kan inte tröttna på små delfiner som hoppar.Fast det är ju ett av mina fovoritdjur trots allt.Ska ta med mig mobil och kamera.Vad som än kommer först!

 

Av Linn - 11 juli 2012 21:15

Hej,sorry för uppdatering idag!

Helt plötsligt vid elva när jag åt min frukost skulle vi till grön lund.Det blev ivåg med färjan och va en stund vi görnan.Vilda musen var som alltid jätteläakig fast det var ju roligt okså.Det var en halvtimmes kö,till vilda musen!Så länge har det aldrig vart.SEn gick vi lustiga huset också.Jag älskar lustiga huset,kommer aldrig tröttna på det.SEn åkte jag och syrran bläckfisken två gånger.Kul,fast det var mycket längre kö än vanligt måste jag säga.Nu ska jag återgå till efterrätten;jordgubbar,glass,grädde och maränger;MUMS!

       

Av Linn - 11 juli 2012 07:39

Idag är det alltså onsdag.

Vi ska ha gäster(kanske gäst passar bättre)ikväll.Då ska vi grilla lamm så hoppas det inte börjar regna nu,det vore hemskt!Det är ju lammkotlett och lammracks,mmm jag blir hungrig bara av att tänka på mat!Annars är det nog en normal dag skulle jag tro.Mamma har lovat mig att få springa med henne,det ska bli kul!Såg ni projekt runway igår föresten.Mondo vann,grattis till honom!

 

Presentation♥


Jag heter Linn och är 11 år,här skriver jag om mitt liv.Vill du veta mer?Kolla jn lite om mig eller tryck på knappen presentation!

Fråga!♥

16 besvarade frågor

♥Tyra♥

Tyra är en dvärgschnauser. Hon är född 1 maj 2011. Vi fick henne när hon var åtta veckor. Vi tränar agilty och lydnad tillsammans.Hon är världens bästa vovvsing!

 

Lite om mig!♥

Jag är Linn en 11 årig tjej som simmar och rider.Jag har en hund som heter Tyra som jag tar hand om och tillsammans stasar vi mot agility toppen(mer längre ner).Mina bästa vänner heter Lisa,Nea,Tilda,Kayo,Elsa och Elsing.Jag går i femman.Jag rider på Värmdö ridklubb som jag rekomenderar starkt och simmar dessutom en gång i veckan.Plus det har jag ett starkt fotointresse(längre ner).

 

Följ mig på Instagram!

 

Jag heter LillaLinnsBlogg eller sök på Linn Balmer

Mina inlägg♥

Min gästbok!♥

Månader♥

Bra bloggar!♥

Kalender♥

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i min blogg♥

MItt fotointresse

Jag vet inte hur mitt fotointresse började men jag älskar foto och att redigera.Under höstlovet 2012 var jag på fotokurs på dieselverkstaden och jag lär mig bara mer och mer.Här är ett smakprov med mina bästa bilder!

                   


Ovido - Quiz & Flashcards