LillaLinnsBlogg

Alla inlägg den 15 april 2012

Av Linn - 15 april 2012 18:52

Skriver detta inlägget i all hast. Ponnyakuten börjar snart och jag missar inte de frivilligt! Jag åt Carbonara på Stazione. Mums!När mamma lämnat morfar ska vi äta glass och se på mästarnas mästare. Imorgon är de bara att gå tillbaka till skolan. Måste duscha efter ponnyakuten.Hejdå!

Av Linn - 15 april 2012 13:33

Vi kom just hem från klubben med Tyra. Glömde de imorse men idag va det brukshundsklubb. Vi har haft upphittande och mycke följsamhet(gå fot).Tyra badade i lerpöllar på sluetet. Leran droppade från skägget! Vi fick lära oss okm klicker. Vi funderar på att lära Tyra de eftersom det undelättar i agilty och många andra saker. Men vi måste börja klicka in henne,alltså lära henne hur de funkar. Så fort man klickar måste man ge godis. Nu gör mamma lunch och sen hoppas jag vi åker och fixar en klicker till mig. Längtar tills jag får börja!

 

Av Linn - 15 april 2012 08:07

Idag är sista dagen på mitt påsklov!Känns urtrist! Det ska bli roligt att träffa mina vänner och så men det är så skönt att kunna sova så länge man vill och liksom göra vad man vill. Idag får vi se vad vi gör. Jag vill gå på restaurang. Stazione! Igår tog jag en bild med webbkameran men hann inte lägga upp den så här kommer den. u måste jag byta omröstning. Så hejdå!


Lite suddig men de funkar!  

Presentation♥


Jag heter Linn och är 11 år,här skriver jag om mitt liv.Vill du veta mer?Kolla jn lite om mig eller tryck på knappen presentation!

Fråga!♥

16 besvarade frågor

♥Tyra♥

Tyra är en dvärgschnauser. Hon är född 1 maj 2011. Vi fick henne när hon var åtta veckor. Vi tränar agilty och lydnad tillsammans.Hon är världens bästa vovvsing!

 

Lite om mig!♥

Jag är Linn en 11 årig tjej som simmar och rider.Jag har en hund som heter Tyra som jag tar hand om och tillsammans stasar vi mot agility toppen(mer längre ner).Mina bästa vänner heter Lisa,Nea,Tilda,Kayo,Elsa och Elsing.Jag går i femman.Jag rider på Värmdö ridklubb som jag rekomenderar starkt och simmar dessutom en gång i veckan.Plus det har jag ett starkt fotointresse(längre ner).

 

Följ mig på Instagram!

 

Jag heter LillaLinnsBlogg eller sök på Linn Balmer

Mina inlägg♥

Min gästbok!♥

Månader♥

Bra bloggar!♥

Kalender♥

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i min blogg♥

MItt fotointresse

Jag vet inte hur mitt fotointresse började men jag älskar foto och att redigera.Under höstlovet 2012 var jag på fotokurs på dieselverkstaden och jag lär mig bara mer och mer.Här är ett smakprov med mina bästa bilder!

                   


Ovido - Quiz & Flashcards